Onderhoud en advies van zwemvijvers

Zorgeloos genieten van een zwemvijver

Zorgeloos genieten van een zwemvijver. Wij adviseren u graag over het onderhoud van een zwemvijver. Een goed aangelegde zwemvijver vergt relatief weinig onderhoud. De natuur doet het meeste werk.

Omdat de natuur in een zwemvijver voor een groot gedeelte het werk doet vergt een goed aangelegde zwemvijver relatief weinig onderhoud. Aangezien er uiteenlopende mogelijkheden zijn in typen zwemvijvers, zijn er ook verschillende manieren van onderhoud. Wanneer u een zwemvijver door gardenSwimm laat realiseren, wordt dit zorgvuldig met u doorgenomen. Daarnaast ontvangt u bij oplevering van de zwemvijver een duidelijke onderhoudsinstructie van ons. Tevens wordt u door ons meerdere malen per jaar geattendeerd op welke handelingen uitgevoerd moeten worden in uw zwemvijver.


 

Onderhoud en advies van zwemvijvers


Omdat de natuur in een zwemvijver voor een groot gedeelte het werk doet vergt een goed aangelegde zwemvijver relatief weinig onderhoud. Aangezien er uiteenlopende mogelijkheden zijn in typen zwemvijvers, zijn er ook verschillende manieren van onderhoud. Wanneer u een zwemvijver door gardenSwimm laat realiseren, wordt dit zorgvuldig met u doorgenomen. Daarnaast ontvangt u bij oplevering een duidelijke zwemvijver onderhoudsinstructie van ons. Tevens wordt u door ons meerdere malen per jaar geattendeerd op welke handelingen uitgevoerd moeten worden in uw zwemvijver. Mocht u het onderhoud van uw zwemvijver liever overlaten aan specialisten, dan kunnen wij u een vrijblijvend zwemvijver onderhoudscontract aanbieden. Vraag het onze zwemvijver specialisten in o.a. Gelderland, Betuwe, Limburg, Zeeland, Zuid Holland, Noord Holland en Drenthe.


 

Zwembad ombouwen tot zwemvijver


Bent u in het bezit van een zwembad maar maakt u door bepaalde redenen hier geen of weinig gebruik meer van of past het beeld niet meer in de sfeer van uw tuin? Dan is een zwemvijver wellicht de oplossing. Bij gardenSwimm kunnen wij uw oude zwembad ombouwen tot zwemvijver. Met een zwemvijver hoeft u geen gebruik te maken van chemicaliƫn, hoog energieverbruik of intensief onderhoud. Met een zwemvijver heeft u heerlijk zacht zwemwater, weinig tot geen onderhoud en is het energieverbruik zeer laag. Omdat over het algemeen de zwembaden goed geconstrueerd zijn, kan de constructie van het zwembad zeer goed gebruikt worden als onderbouw voor een zwemvijver. Daarnaast is het grondwerk voor de zwemvijver reeds uitgevoerd. Uw lelijke blauwe bak kan daarom eenvoudig worden omgebouwd tot een natuurlijke zwemvijver.


 


Contact


gardenSwimm
Plakkenweg 5
8181 SN Heerde

T. 085-7730073
info@gardenswimm.nl

Kvk 08050397
BTW NL001234567B01